Våren är här – glädje, energi, färg!

Kanske dags för lite nya färger i make-up-väskan? Maria Åkerberg har tagit fram en ny färg på läppstift – ”Passion” – härligt kall, hallonröd!

Lip Care Colour Passion

Till det blir det fräscht att kombinera med ljusa, skira färger runt ögonen, t ex Eye Shadow Alabaster och Eye Shadow Spring Green. Ögats linje kan man sedan förstärka en aning med Eye Liner Olive Green.

playful colours

Just nu kan man köpa ett kit med just ovan två ögonskuggor samt kajal för 290 kr,
ordinarie pris 415 kr! 

 

Skön & Grön tar sportlov…

Dermanord-sten på bryggaUnder perioden 25/2 till 6/3 passar Skön & Grön på att ta ledigt med barnen och salongen är stängd.
Det går dock att komma i kontakt med oss även under denna period om du mailar till:
skonogron@spray.se.

Nu hoppas vi bara på en aning mera snö så att det kan bli lite skidåkning också under ledigheten 🙂

Vi ses!
/Ingrid

Pure Cell Treatment

pure cell treatment 2För första gången i världshistorien…

logo_maria_akerberg…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.

Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket – närmare bestämt från rosenrot – används direkt på huden. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna ”boostas” maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.

I behandlingen PURE CELL TREATMENT sätter man alltså huden på topp genom att förse den med stamcellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är just stamceller man lägger på huden, så har de effekt på alla sorters hudtillstånd och huden får kraft att reparera sig själv. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att dessa celler bygger upp huden på lång sikt.

Behandlingen tar ca 60-70 minuter och passar alla oavsett hudtillstånd, den är t ex mycket bra på sk mogen hud!

Ordinarie pris för denna lyxbehandling är 1495 kr, men under december och januari erbjuder jag 20 % i introduktionsrabatt.

Välkommen att boka tid på 070 3764091!

Sköna fötter

DN Fötter pedikyr balmSå skönt med sol och värme! Och härligt att få vifta med tårna i full frihet 🙂 Men ta också hand om dina fötter, så att de mår bra. Passa gärna på att boka en skön pedikyr – Skön & Gröns fotvård avslutas med en underbar massage och är det fint väder kan du få din behandling ute om du vill!

Välkommen!

Storstäda huden inför våren

DN Ansikte tjej m krämVårt nordliga kalla och torra klimat ställer stora krav på huden. Torra inomhusmiljöer hjälper inte heller till precis till att hålla huden på topp. Vintersäsongen är med andra ord inte den bästa ur hudperspektiv sett. Nu stundar ju dock både varmare, soligare och även mindre torra tider när vi är på god väg mot vår och försommar 🙂 Då kan man också hjälpa sin hud att kliva ur vinteridet och förbereda den för våren genom att göra en ordentlig städning av huden. Hos Skön & Grön kan du exempelvis boka ”Face Express” som bara tar ca 30 minuter men sedan är ansiktet väl förberett för nya tider. Vi gör:

  • en ordentlig rengöring
  • peeling som mjukt men effektivt skrubbar bort gammal hud
  • härlig djupgående ansiktsmassage som förbereder och öppnar huden för den mask som följer
  • mask som ger fukt, vitaliserar och piggar upp
  • sist men inte minst smörjer vi in huden med en skön kräm anpassad till din huds behov.

I behandlingen använder vi härliga, rena produkter från det svenska, ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerberg. Och DU!  Uppge ”VÅR” när du ringer och bokar tid så får du Face Express för bara 250 kr!
Tel: 070-3764 091 copy-gron_o_skon_logo_web21.png

UNNA DIG!

Under februari månad får du 25 % rabatt på alla behandlingar. Ring och boka en tid: 070-3764 091

Du vet väl att du förutom dagtid kan få tider både tidiga mornar, sena kvällar och på helger?

Välkommen!

 

SCAN0013

Öppet Hus – Välkommen!

Torsdag 19/12 kl 18-21 samt Lördag 21/12 kl 16-19 är det öppet hus på Skön & Grön.DN Ansiktskit_Mature_Skin_3400x3400

Kom förbi och ta en kopp glögg och pepparkaka, prata väder och vind, hud och hudvård, det faktum att Anders Isaksson tackat ja till fortsatt spel i fotbolls landslaget eller något helt annat. Kanske kan du hitta en julklapp i form av någon hudvårdsprodukt eller ett presentkort på en skön behandling (se nedan information om aktuellt erbjudande vid presentkortsköp). Eller så sitter du helt enkelt bara  i soffan och pustar ut o kopplar av en stund!

Hur som helst är du varmt Välkommen!
Ingrid