Välkommen

DN Kryddor i korgRoligt att du har hittat hit! Skön & Grön är ett litet, professionellt och ekologiskt hud- o kroppsvårds-företag som erbjuder olika ansikts- och kropps-behandlingar. Förutom att enbart använda ekologiska/ naturkosmetiska produkter i behandlingarna – med fokus på Maria Åkerberg/Dermanords härliga produkter –  så arbetar jag även aktivt med att försöka hålla nere salongens totala belastning på miljön.

logo_maria_akerberg

När jag möter dig som kund gör jag det utifrån ett holistiskt perspektiv, dvs jag försöker se ”hela dig” och inte bara till ytan och eventuella hudsymptom. Rent praktiskt innebär det bl a att jag vid ditt första besök hos Skön & Grön avsätter en extra stund för att gå igenom ett antal frågor kring ev sjukdomar, medicinering, vilka hudvårdsprodukter du använder etc. (Vill man inte delta i detta så kan man givetvis välja att avstå.) De frågor vi går igenom och framförallt svaren på dessa utgör sedan en bra bas för att kunna ge dig en personligt anpassad behandling.

Jag är certifierad Ekologisk Hudterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut) samt Make-up artist (Medborgarskolan) och har även genomgått basmedicinsk utbildning. Företaget är medlem i ”SFKM – Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin” och är via detta också ansvarsförsäkrat (vilket bl a garanterar att du som kund är försäkrad OM något skulle hända under en behandling.)

SFKM,-rgb,-86x36-mm,webb

Min målsättning är att du som kommer till Skön & Grön ska känna dig mycket väl omhändertagen och utan stress  få njuta av en professionellt utförd ansikts- eller kroppsbehandling i en avkopplande, personlig o mysig miljö.

Återigen, varmt välkommen!

Hälsningar
Ingrid