Ansikte

DN Ansikte rengöring

Fresh Express 30 min, 280 kr

Det här är en härlig, kort och intensiv men också avslappnande behandling med fokus på ansiktet. Behandlingen startar med en ordentlig rengöring av ansiktet och därefter jobbas den gamla huden bort med en peelingkräm anpassad efter din hudtyp. Nu är ansiktet redo för en kortare massage som också gör huden redo för att ta emot den ”fukt- och pigghetsinjektion” som kommer i form av en skön mask. Ansiktsmasken ska verka under några minuter för att de aktiva ingredienserna i masken ska hinna tränga ned i huden och kunna göra nytta. Som avslutning appliceras en kräm som passar din hud och dess behov. 

Fresh Face Relax 55 min 490 kr
I Fresh Face Relax är det inte bara ansiktet som är i fokus, utan här får också dekolletaget och halsen sin del under behandlingen. Efter rengöring och peeling, får du en mycket skön och avslappnande massage av axlar, överarmar och ansikte. Därefter appliceras en mask baserad på din huds behov och medan den verkar får du en härlig hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med att jag lägger på en passande ansiktskräm.

Face Lyx Superior 85 min 750 kr
Förutom att ge din hud i ansiktet och dekolletaget en grundlig rengöring och skapa lugn och ro med avslappnande massage, arbetar jag med att lätta på spänningar i ansiktet genom sk energitryck samt att hjälpa lymfsystemet att forsla undan slaggprodukter. Energitrycken baserar sig på att vi i ansiktet har punkter där stress (både sk bra och dålig sådan) samlas. Genom att bearbeta dessa punkter kan vi hjälpa kroppen att släppa på spänningar och på så sätt få loss energi och öppna för påfyllnad igen.
Lymfstrykningarna i sin tur hjälper lymfsystemet, som ju är till för att samla ihop, att oskadliggöra och sedan skicka ut skräp och skadliga ämnen ur våra kroppar. Genom att på och via lymfpunkterna jobba med långsamma och mycket lätta strykningar stimulerar vi lymfan och hjälper den att göra sig av med slaggprodukter.
Behandlingen avslutas med en skön ansiktsmask. Medan du kopplar av ”i masken” får du också en massage av händerna eller fötterna, du väljer själv något av alternativen.

Naturlig Facelift 50 min 420 kr
Det här är en ansiktsmassage som kombinerar traditionella tekniker från t ex Indien med bl a akupressur och ansiktsreflexologi. Syftet är att jobba med bindväven i ansiktet och öka blodcirkulationen. På så sätt ökar också den cellulära syresättningen. Därmed får huden en friskare lyster och efter behandlingen ger ansiktet ett mer avslappnat och rosigare intryck. Det här är en mycket bra ansiktsmassage för dig som är mån om både ditt yttre och ditt inre välbefinnande.

Utmanande hud” 80 min 690 kr DN Ansiktskit solros
Ibland går vi igenom perioder när det känns som om huden motarbetar oss. Det kan vara i form av finnar/acne i tonåren, stressutslag senare i livet, extremt torr hud mm. Det är då extra viktigt att försöka läsa av vad huden förmedlar och ta hand om den på ett bra sätt. Den här behandlingen anpassas efter dig och vilka steg som ska ingå styrs alltså av vad det är vi vill komma åt. Syftet är att rengöra huden väl, få bort gamla hudceller, bli av med ev pormaskar etc, öppna huden och göra den mottaglig för ämnen som stöttar återuppbyggnaden samt ge möjlighet till rejäl avslappning.

Tonårshud 50 min 490 kr, för dig tom 18 år 350 kr
Under tonåren kan huden kännas jobbig. Pormaskar, plitor och/eller finnar kan dyka upp och huden känns kanske både fet och torr samtidigt. Då är det extra viktigt att ta hand om sin hud regelbundet och hålla efter den med bra rengöring och ämnen som stöttar läkning. I behandlingen ”Tonårshud” gör vi rent huden ordentligt, jobbar bort gamla hudceller och lägger på varm handduk med läkande örter. Syftet är att ”ånga upp” huden och förbereda för att kunna arbeta bort pormaskar od samt öppna och göra huden mottaglig för ämnen som stöttar läkningsprocessen. Sist lägger vi en skön uppfräschande mask som drar ihop porerna och lugnar o svalkar huden. 

DN Behandling AnsikteTonårshud max 80 min 690 kr, för dig tom 18 år 490 kr
Samma behandling som ovan med djuprengöring, varm örtkompress/handduk etc men här lägger vi även till en mycket skön avslappnande massage innan den avslutande lugnande masken.

Plockning av ögonbryn 20 min 180 kr