Pure Cell Treatment

pure cell treatment 2För första gången i världshistorien…

logo_maria_akerberg…har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.

Maria Åkerberg är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket – närmare bestämt från rosenrot – används direkt på huden. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna ”boostas” maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.

I behandlingen PURE CELL TREATMENT sätter man alltså huden på topp genom att förse den med stamcellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är just stamceller man lägger på huden, så har de effekt på alla sorters hudtillstånd och huden får kraft att reparera sig själv. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att dessa celler bygger upp huden på lång sikt.

Behandlingen tar ca 60-70 minuter och passar alla oavsett hudtillstånd, den är t ex mycket bra på sk mogen hud!

Ordinarie pris för denna lyxbehandling är 1495 kr, men under december och januari erbjuder jag 20 % i introduktionsrabatt.

Välkommen att boka tid på 070 3764091!