Storstäda huden inför våren

DN Ansikte tjej m krämVårt nordliga kalla och torra klimat ställer stora krav på huden. Torra inomhusmiljöer hjälper inte heller till precis till att hålla huden på topp. Vintersäsongen är med andra ord inte den bästa ur hudperspektiv sett. Nu stundar ju dock både varmare, soligare och även mindre torra tider när vi är på god väg mot vår och försommar 🙂 Då kan man också hjälpa sin hud att kliva ur vinteridet och förbereda den för våren genom att göra en ordentlig städning av huden. Hos Skön & Grön kan du exempelvis boka ”Face Express” som bara tar ca 30 minuter men sedan är ansiktet väl förberett för nya tider. Vi gör:

  • en ordentlig rengöring
  • peeling som mjukt men effektivt skrubbar bort gammal hud
  • härlig djupgående ansiktsmassage som förbereder och öppnar huden för den mask som följer
  • mask som ger fukt, vitaliserar och piggar upp
  • sist men inte minst smörjer vi in huden med en skön kräm anpassad till din huds behov.

I behandlingen använder vi härliga, rena produkter från det svenska, ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerberg. Och DU!  Uppge ”VÅR” när du ringer och bokar tid så får du Face Express för bara 250 kr!
Tel: 070-3764 091 copy-gron_o_skon_logo_web21.png